Zondag 16 december

 • zo
  16
  dec
  2018
  14:00Willem de Zwijgerschool, Bernhardstraat 1, Leiderdorp

  logo_theaterplaats_kleur_vierkant_vlak_03cm

  De kerstvoorstelling van Jeugdtheaterschool Theaterplaats wordt dit jaar gespeeld op de eigen leslocatie in de Willem de Zwijgerschool, waar een echt mooi theater met een tribune gemaakt wordt.

  Voorstelling (duur 40 minuten)

 • zo
  16
  dec
  2018
  15:00 - 17:00Dorpskerk, Hoofdstraat 19, Leiderdorp

  Vlak voor kerst gaat het gebeuren! 15 en 16 december zingt Songs2Sing de mooiste kerstnummers in de sfeervolle Dorpskerk te Leiderdorp. U komt toch zeker ook?!

  Kaarten á € 10,00 bij Daans bloemenwinkel en bij VakantieXperts

   

 • zo
  16
  dec
  2018
  19:30Dorpskerk, Hoofdstraat 19, Leiderdorp

  Concertante Adventsviering met gedeelten uit het Weihnachtsoratorium
  Vrij toegankelijk, vrijwillige bijdrage gevraagd.

   

   

 • zo
  16
  dec
  2018
  19:30Theater Toverlei, Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, Leiderdorp

  Een sprankelende revue met een parade aan bekende sprookjesfiguren, waarin niets is wat het lijkt! Zo wordt Assepoester gekleineerd door haar stiefzussen Paris en Hilton uit Wit-Rusland. Roodkapje wordt verliefd op een grote, boze wolf die zijn zachte kant ontdekt. Prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder, de koningin, tegen zijn wil uitgehuwelijkt. En de Jagermannen kicken vooral op zichzelf. Alle verwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Knullig, grappig, hilarisch en zelfs ontroerend: het moderne sprookje is voor jong en oud een genot voor oog en oor! 
  Lang en Gelukkig is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling van het RO Theater en op de film die de publieksprijs won op het Nederlands Film Festival.